onsdag 3 september 2014

Härlig eftermiddag

Vilken eftermiddag det var även idag, har varit ute och strosat sen jag hem kom. Fick rensat ogräs i tre rabatter, planterat om en klematis som var felmärkt när jag köpte den och klippt delar av gräsmattan. Känner mig ganska nöjd med vad som blev gjort, ibland kan man ju komma på sig själv med att ha varit ute länge men inget är egentligen gjort, även om det kan vara väldigt skönt också.








                                                
 Höstanemonen är väldigt fin i rabatterna nu



Imorgon tänker jag fortsätta med framsidan, den bestod av en hög och bred tujahäck som förmodligen inte var klippt på några år när jag flyttade hit. Tog bort den för två år sen men har inte lyckats få till rabatten riktigt. Så nu tänker jag strama upp den lite och fokusera på gröna och bronsfärgade toner, får se hur det blir.






5 kommentarer:

 1. Välkommen till bloggvärlden! Spännande med hus så tidigt i livet. Vilka möjligheter. Jag har lite svårt att läsa skrivstilstexten i din presentation, men det kanske bara är för jag är 40 +:)

  kram louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Ja, jag har verkligen inte ångrat det en gång. Jag är tacksam för att du upplyste om att det var svårt att läsa texten då jag är ny i denna tekniken men har ordnat till det och hoppas att det är lättare att läsa nu :)

   Kram Sofie

   Radera
 2. Hei Sofie! Velkommen til bloggland. Så utrolig trivelig med nye hagebloggere. Jeg legger meg til som følger hos deg og ser frem til å følge deg og din store hage fremover:) Nydelige bilder av høstanemonen. Ha det godt så lenge.

  Hilsen Jannicke på Enerhagen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, tack så mycket! Vad roligt att du vill följa mig, har lagt till den funktionen nu. Ja, höstanemonerna är verkligen tacksamma att fotografera ;)
   Tack detsamma!

   Varma hälsningar Sofie

   Radera
 3. Hei igjen. Får ikke lagt meg til som følger da du ikke har lagt den funksjonen inn i bloggen din. Jeg prøver igjen senere om du legger den inn:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...