fredag 12 september 2014

Premiär

Idag drar Blommig Fredag igång, vilket har varit en höjdpunkt för mig att följa hos andra därför är det väldigt roligt att kunna vara med själv. Temat är "Premiär" och jag funderade länge på vad man kunde skriva om, dels är det ju mitt premiärbidrag och bloggen har precis haft premiär. Men jag kom fram till att jag ville lyfta min slingerstormhatt som har premiärblommat i år. Hade sett den på bild innan och köpte mig ett exemplar i fjol, det var en mycket klen planta men den enda jag kunde hitta där jag letade och tyvärr vissnade den snabbt ner därför blev jag extra glad när hon tittade upp ur jorden i våras och i sommar blommade den för första gången. Hon blev bums en favorit för mig och jag kan bara föreställa mig hur pampig den kommer bli med åren.

För att se fler bidrag klicka här


Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg!

Kram Sofie
  

16 kommentarer:

 1. Oh, slingerstormhatt är en av mina absoluta favoriter! Vilken premiär! Har själv en mycket klen planta jag fick i våras, men hoppas att den ska klara vintern och kanske blomma nästa år! Ha en fin helg! :) Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är verkligen en riktig höjdare! Då får vi hålla en tumme på att den gör det så även du får njuta av blomningen nästa år! Tack, detsamma:)
   Sofie

   Radera
 2. Ja den blr nok flott etter hvert! Gratulerer med alle premierer :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har höga förhoppningar på det! Tack så mycket!

   Allt gott,
   Sofie

   Radera
 3. Hej jag har också skaffat mig ett sånt klent exemplar av denna i år!
  Jag har hört att den ka bli så ljuvlig, så jag har stora förväntningar på den till nästa år!
  Fin bild!
  Allt gott! Hälsningar Ewa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt, då får vi hoppas på att du får njuta av premiärblomningen nästa år! Ja, den var verkligen något utöver det vanliga :)
   Tack så mycket!
   Tack detsamma /Sofie

   Radera
 4. Aha! En sådan har jag inte och inte ens tänkt på. Men nu.. åh, den var fin. Antecknar och så hamnar den på den där listan som blir allt längre... (fastän trädgården inte blir större, något lurt med det där :P )
  Roligt att hitta hit via din trevliga kommentar på min sida. Ja, och nu har jag anslutit mig, så att jag kan fortsätta följa dig. Härligt!
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är verkligen värd en chans verkar tyvärr vara lite svår att få fatt i eller har jag letat på fel ställen innan :) Ja, det är verkligen konstigt det där känner igen mig i problematiken :) Ja, det var roligt att jag hittade till dig. Vad roligt att du vill följa mig, du är varmt välkommen igen :)
   Tack, detsamma!
   Sofie

   Radera
 5. Den är helt underbar. I år försvann den bland alla andra klängväxter hos mig får allt ge den större utrymma nästa år. Det är en så härlig växt värd att ha i frontlinjen
  Ha en fin söndag
  kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är verkligen värd en plats i rampljuset!
   Tack, detsamma
   Kram Sofie

   Radera
 6. Dear Sofie,
  she is an absolutely beauty! Fantastic colour and bloom!
  Thank you for sharing
  all my best
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. I can just agree with you! You´re welcome.

   Sofie

   Radera
 7. Välkommen och grattis till båda premiärerna :-)
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 8. Dear Sofie,
  thank you so much for your lovely visit. Wonderful to have you around. Enjoy your wonderful garden
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dear Elisabeth,
   it is I who should thank you. I think your photos are amazing, like loose cannon crochet basket of apples in the last post .
   Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...