måndag 13 juli 2015

Det gick fort att ändra sig

Ibland går det fasligt fort att ändra sig. I det här inlägget som jag skrev för två veckor sedan beklagade jag mig över att mailen om beställning av höstlök redan börjat rassla in. Då tyckte jag att sommaren knappt kommit igång, så varför skulle jag köpa höstlök då?!? Men så i lördags beställdes det ändå lökar, tokigt det där hur det kan bli. Jag blev så himla inspirerad av Christine och Annika som var här i torsdags så då satte tankeverksamheten igång även på höstlök, genast kunde jag inte värja mig från att beställa.

Bilder lånade från bulbsSå nu vet jag vad som ska göras i höst i alla fall, där är nämligen ett antal hundra lökar som ska ner, både i rabatter och i kruka. Tänk så fort man kan hinna ändra inställning till saker och ting. Vem vet det blir kanske fler beställningar innan det är klart.


Önskar dig en trevlig vecka!

Kram Sofie

10 kommentarer:

 1. Det är tur att man kan ändra sig! Härliga tulpaner, blir nästan sugen att beställa lite bambi-mums jag med:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det det:) Hihi ja, mindre kul om bambi skulle ta dem bara. Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 2. Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig. Det blir nog jättefint med alla dom tulpanerna. Den svarta ser häftig ut, om den verkligen blir så svart. Och den aprikos krulliga är ju jättesöt. / Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej man är ju inte det och tur är väl det:) Ja jag hoppas att det ska bli så bra som jag tänkt mig. Det vet jag inte, men hoppas. Den är helt ny för mig men där jag har sett den i verkligheten är den väldigt mörk i alla fall. Visst är den, gillar verkligen papegojtulpanerna. Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 3. Ja, vilket tur att man inte är sämre än att man kan ändra sig ;) Det där kommer bli jättefint, vilka läckra sorter du har hittat!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det:) Ja jag har höga förväntningar på dem i alla fall och hoppas att det ska bli så bra som det är i mitt huvud. Ha det fint!
   Kram Sofie

   Radera
 4. Aldrig fel att vara ute i tid!
  Mariana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi nej ibland kan det vara skönt att vara det med, ha hela sortimentet att välja på:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 5. Är man ute i tid så får man det man vill ha.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och då är det ju bäst att passa på:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...