söndag 26 juli 2015

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen efter nästan två veckor borta. Hur bra det än är borta så är det alltid väldigt skönt att komma hem, att bara få vara hemma och njuta. Tyvärr har det blivit dåligt med trädgårdstid bara, eftersom regnet mötte oss hemma.

Semestern började i Dalsland där vi bodde i Sikhall precis vid Vänern. Det huvudsakliga syftet med resan var att träffa släkten där och att se Dalsland i sommarskrud. Vi såg på fallen i Trollhättan eftersom det var Fallens dagar och åkte på Hunneberg men såg inte till en enda älg, däremot fanns det gott om vackra platser.
Vi kom hem och fick en dag hemma sedan bar det av till Uppland, närmare bestämt Järlåsa för att träffa farmor och farfar, samt lite andra släktingar där. Vi var ute i skogen för att plocka blåbär och kantareller, det blev faktiskt en hel del med tanke på att vi inte var ute så många timmar. Det hela avslutades med ett besök på Zetas på vägen hem, vilket jag har sett framemot ett tag. Så mycket kan jag säga att det var verkligen inte sista gången jag åker dit, verkligen värt ett besök.


Önskar dig en trevlig vecka!

Kram Sofie


6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder från resan. Bilderna med vatten är som de finaste vykort. Visst är det skönt att komma bort, även om hemma är bäst. Det är litet roligare när solen skiner också.
  Jag trodde det var älggaranti på Hunneberg. / Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Visst är det trevligare med sol, den har vi inte varit bortskämda med i år inte. Vi trodde också att det var garanti på det, men tydligen inte:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 2. Oj, så många vackra bilder. Visst är det trevligt att se nya vyer men väldigt skönt att komma hem.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hjärtligt:) Visst är det. Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 3. Vilken trevlig semester och lika trevligt avslut med besök på Zetas! Vackra somriga bilder/ Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var det verkligen, båda delar:) Tack så mycket, ha det bra!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...