fredag 31 juli 2015

Jag väljer att se skönheten

I år har jag inte riktigt haft energi över till köksträdgården, väldigt tråkigt men sant. Pallkragarna skulle verkligen behöva sig en omgång med färg. Gångarna skulle behöva rensas och inga grönsaker växer där i år, bara smultron och hösthallon. Men jag väljer att se skönheten ändå, för visst ser det rätt härligt ut i allt sitt kaos.


Ha en trevlig helg!

Kram Sofie

10 kommentarer:

 1. Det ser väldigt trevligt ut! Frodigt. Vad har du där?
  I mina pallkragar växer sig en del högt, medan annat inte tar sig. Lite huller om buller blir det och någon ordning verkar inte råda... även om då jag planterade tänkte att nu, nu skulle det bli något potagerliknande i pallkageformat. =o))
  Ha det gott!
  kram
  Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Det är diverse perenner, buskar och klätterväxter som väntar på fortsatt plantering. Oreganon har spritt sig överallt, utom i pallkragarna:) Också är det då smultron och hösthallon, samt så glömde jag att det är potatis också (förmodligen för att det är knölar som övervintrat från förra året). Hoppas du får till känslan du vill ha! Ha det fint!
   Kram Sofie

   Radera
 2. Ja det ser väldigt trevligt ut. Jag kan inte se något ogräs.
  Igår blev det rabarberkyckling. Gott. / Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Nej där är faktiskt inte så mycket ogräs egentligen, det rensar jag efterhand, däremot har oreganon och smultron spritt sig vilt i gångarna:) Vad roligt att du testade det, och tyckte om det:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 3. Bra talat! Jag hänger på samma tankar. Du vet väl att ur kaos föds något bra.
  Frodighet är vackert!
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket:) Hihi jag hoppas att det föds något bra ut detta kaos också, det bör det väl göra med tanke på att det mesta som står där ska berika andra rabatter:) Visst är det! Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 4. Hallon och smultron inte det sämsta!
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det kan man verkligen komma långt med:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 5. Tycker det låter jättegott, med hallon och smultron! Och det ser frodigt och härligt ut! Man skall göra det man har lust och tid med, trädgård skall inte vara en plåga!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det verkligen. Jag gillar att ha bär utspritt på olika ställen i trädgården som man kan njuta av på sina rundor:) Ja det får jag hålla med om, så just nu får annat min energi istället, pallkragarna klarar sig:) Visst är det så! Ha det fint!
   Kram Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...