måndag 29 juni 2015

Ljuvliga nävorBrunnävan blommar så fint i trädgården nu, bara att njuta. Tyvärr har regnet fortsatt att falla här dem senaste veckorna så det har inte alls blivit så mycket trädgårdstid som jag önskat. Vilken lycka att trädgårdspodden finns under tiden, vilken jag har ägnat dem senaste dagarna åt att lyssna ikapp. Upptäckte nämligen häromdagen att det fanns hela 7 avsnitt som jag inte hade lyssnat på. 

Häromdagen blev jag nästan lite chockad när jag tittade i mailboxen, där fanns nämligen mail om att det var dags att köpa höstlök. Nog för att jag vet att det snart är juli (otroligt men sant) så kändes det ändå helt, helt fel medans vi i stort sätt går och väntar på att sommaren ska komma till att börja med. Men men man behöver ju inte beställa nu, bara för att man kan. 

Nu hoppas jag på lite fint väder så att lite tid kan fördrivas i trädgården, det finns mycket som jag vill hinna med nu. Nog för att det går att göra även i regn men man vill ju gärna ha uppehåll ändå.

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kram Sofie 

6 kommentarer:

 1. Nävor i alla dess former är onekligen några av mina allra bästa rabattkompisar. Precis som med salvia kan man ha hur många som helst! :-)
  Idag tror jag bestämt att sommaren har kommit till mina trakter. Dags att dra på sig trädgårdsbrallorna och bege sig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara hålla med dig! :) Ja, dem senaste dagarna har den även kommit hit och äntligen har jag fått några härliga timmar ute i täppan. Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 2. Just brunnävan rensar jag bort. Jag köpte den själv för att jag tyckte den var fin, men nu när den växer överallt rensar jag. Det finns andra nävor som jag gillar bättre. Och rysligt tacksamma är de. / Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns väldigt många nävor som är väldigt fina. Mina planterades förra året så dem har inte kommit till det stadiet att jag behöver börja rensa än. Men det är ändå härligt att ha något som trivs så bra att man får rensa hellre än att det inte trivs alls:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 3. Tack för tipset om trädgårspodden. Jag har mest Sommar i P1 i lurarna just nu, men det kan vara bra att ha lite annat att ta till! ;)
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite så:) Brukar också lyssna på Sommar i P1 men i år har det helt enkelt inte blivit av än. Ha det fint!
   Kram Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...