onsdag 13 maj 2015

Vår i kruka

Igår fick jag en riktig inspirationskick, jag var nämligen på Sofiero för att se den ljuvliga utställningen; Vår i kruka tillsammans med mamma. Har ni inte varit dit så åk om ni har möjlighet säger jag bara, det här är sista veckan man har chans att se den. Efter att ha varit där inser jag ju än mer att jag verkligen måste få tag i ett zinkbadkar, jag har letat länge men hittar man ett så är det oftast för långt att köra eller är det redan sålt, men ett zinkbadkar måste jag bara ha. För övrigt vill jag meddela att brunnäva och tulpanen "Ronaldo" är en himla snygg kombination som jag måste komma ihåg tills i höst när lökarna skall införskaffas. Med detta sagt bildbombar jag er helt enkelt, ord är överflödiga. Till Annika och Cecilia som gjort utställningen vill jag bara säga bra jobbat, underbart fint!

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kram Sofie

6 kommentarer:

 1. Fantastiskt vackra bilder! Jag har scrollat upp och ner och njutit av allt vackert. Vilken inspirationskick/ Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tusen tack vad snällt:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 2. Men kära nån vad fina bilder du har tagit. Jag ser ju att du har förstått hur jag tänkt med planteringarna. Ronaldo och brunäva är som sagt super snyggt och enkelt både i rabatt och i kruka. Här skulle jag nästan vilja ha lite bilder för du har tagit lite annorlunda än vad jag gjort.
  Hade det varit möjligt? BAra som minne av utställningen?
  Du kan jobba som vikarie för mig...

  Allt gott och tack för fin fin visning.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla, blir så himla glad av dem fina orden! Väldigt smickrande att du gillar mina bilder. Jadå det skulle vi väl kunna ordna:) Hihi så bra bilder vet jag inte om jag tar;-) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 3. WOW, WOW, och ett stort WOW till!
  Vilka fantastiska bilder!
  Vilka vackra planteringar!
  Vilka vackra dekorationer!

  Tusen Tack för att jag fick se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för dem fina orden! Ha det fint.
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...