fredag 17 juni 2016

Kvistar och knoppar

Bättre sent än aldrig eller hur är det man säger?! Just nu njuter jag så mycket av livet utanför internet att jag inte haft tid att göra ett inlägg om utställningen Kvistar och knoppar som jag och mamma var och tittade på under den sista veckan som den fanns tillgänglig på Sofiero. Det var en väldigt fin utställning och man kan bara beundra kreatörernas skicklighet. Utställningen var uppbyggd av Annika Christensen, Marie Emilsson och Viktoria Johansson.


Det var allt från mig denna gången men jag ska förhoppningsvis snart vara tillbaka för jag har nämligen hunnit med ett besök på Chelsea Flower Show detta året också så snart kommer det kanske lite bilder därifrån också.


Ha det fint!

Kram Sofie

2 kommentarer:

 1. Tyvärr missade jag denna utställning irl, men njuter av dina (o andras) bilder. Blir ju också till en upplevelse. Inspirerande, så vackert!
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, visst blir det till en upplevelse bara det. Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...