lördag 12 mars 2016

Vår Trädgård och ibland blir det inte som man tänkt sig

Så sant som det var sagt, ibland blir det inte som man tänkt sig. Precis när jag kände att jag hade ork att börja göra lite nya inlägg då börjar datorn strula istället så det blev inga inlägg ändå. Nu är datorn tillbaka efter lite reparation hos systern ( perfekt att hennes sambo är en hejare på att fixa med datorer ) och nu håller jag en tumme för att den ska hålla länge till även om jag vet att den nog sjunger på sin sista refräng. 

Nog om detta, förra helgen var det ju dags för trädgårdsmässan Vår Trädgård i Malmö. Jag och mamma begav oss dit på torsdagen men tyvärr blev ingen av oss speciellt imponerade. Vi stannade faktiskt inte ens för att lyssna på dem senare seminarierna som tanken var från början eftersom vi blev lite besvikna på den tidigare (som var väldigt bra förra gången vi var där),den handlade om samplaneringar av vårblommor men upplägget på den var helt annorlunda mot förra gången även om det var samma personer som höll i den. I övrigt blev vi lite besvikna på utbudet av utställare också och på det hela taget kom vi därifrån mer eller mindre oinspirerade. Raka motsatsen mot förra gången vi var där, då kom vi därifrån helt fullmatade av inspiration. Lite bilder fick jag tagit i alla fall från visningsutställningarna och en del utställare och här kommer ett urval av dem.


Vet inte om besvikelsen beror på att mässan var så bra sist vi var där och att förväntningarna var för höga eller om den helt enkelt inte var lika inspirationsgivande men i fortsättningen känns den inte som ett måste att gå på från min sida i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Sofie

6 kommentarer:

 1. Vad synd att inte mässan motsvarade förväntningarna. Jag var ju i Malmö helgen innan och var ju litet besviken på att jag inte kunde gå på mässan. Jag har varit där förut dock.
  Men den trädgårdsdag som är i Malmö i maj ska jag försöka gå på. Förra året var jag och köpte med mig en del, så det blev knepigt att komma hem. / Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, vet som sagt inte om mina förväntningar var för höga men jag tyckte absolut att mässan var bättre för två år sedan när jag var där. Jaha vilken otur men Malmö Garden Show är ju himla bra, eller var i alla fall när jag var där senast. Tyvärr missade jag förra året och kommer inte ha möjlighet i år heller men hoppas att du kommer dit och att du kan hitta mycket fint i år också :) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 2. Tråkigt att bli besviken på mässor! Det blev jag förra året på Kista mässan i Stockholm. Första gången jag var där var det super nu sist var det bara renköttsförsäljare och karameller som verkligen inte har med trädgård att göra. Helt ok om dom är där men då måste det finnas bra utställare också. Tack för tipset att det kan vara någon bloggträff på fredagen på Älvsjö. Ska försöka luska i det! Ha en fortsatt trevlig påsk helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det. Som du säger dem kan absolut vara där men det måste finnas annat som väger upp för att man inte ska bli besviken, man går ju på trädgårdsmässa för att man är intresserad av trädgård och inget annat. Jadå, det var så lite så! Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 3. Jag brukar inte gå flera år i följd för jag tycker inte det hände så mycket då. Vart tredje år är lagom eller i alla fall inte på samma mässa åren efter varandra. Dina bilder visar i alla fall en hel del fint. Ha det gott i slutet av veckan och njut våren
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kanske ett vinnande koncept. Uppenbarligen var det för tätt med vartannat år för nu är det två år sedan jag var på den mässan och trodde att det skulle vara lite nytt:) Tack, så mycket. Ha det fint och fin vår till dig!
   Kram Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...