lördag 14 mars 2015

Mitt första vårtecken

En dag blev en vecka som blev två veckor och fredag blev till lördag men så kan det gå ibland. Veckans Blommig Fredag är; mitt första vårtecken. Himla svårt att välja ett tänker jag. Det finns ju massor, allt från att knoppar börjar sticka fram ur jorden till att fågelkvittret sätter igång på fullt allvar. Men det som för mig verkligen är ett vårtecken kan man inte ens fånga på bild, ja inte för att man kan fånga fågelkvitter på bild men väl fåglarna. 

Det är den speciella luften och lukten som kommer på kvällarna, som en föraning om sommarens förunderliga kvällar. Ni som har tänkt på den vet exakt vad jag menar men det är svårt att förklara för den som kanske inte gjort det. Det är som om att man inte kan ta nog djupa andetag, man vill sitta ute hela natten bara det inte varit så kallt. Det är kanske inte precis det första vårtecknet överlag, men det är det första som kommer där man verkligen kan känna att nu är våren verkligen här med besked.


Fler vårtecken kan du läsa om här


Nu önskar jag dig en trevlig helg!

Kram Sofie

4 kommentarer:

 1. Visst är vårluften speciell!
  Må så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja helt underbar! Tack, detsamma:)
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 2. Jag vet precis vad du menar. Det doftar vår, så underbart!
  Trevlig helg/ Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt:) Ja helt underbart är det! Tack detsamma.
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...