onsdag 1 april 2015

Nordiska trädgårdar

Ja nu är Nordiska Trädgårdar över för i år och det var första gången jag var där. Jag hade höga förväntningar som jag nog inte riktigt kände infriades. Jag hade aldrig kunnat ana hur stort det var, min jämförelse är liksom Vår Trädgård i Malmö och det spelar inte alls i samma division om man säger så. Men såhär i efterhand känner jag mig hyfsat nöjd men lite besviken, kan man vara både och samtidigt?! Jag hade hellre sett att mässan var mindre (så att man inte kände sig helt slutkörd efter att man gått över allt) och att allt som inte riktigt hade med trädgård att göra såsom smycken, kläder och dylikt i så fall försvann men det är min personliga åsikt.

På det stora hela fanns det mycket fina saker och självklart följde det med lite hem. Bland annat hittade jag ett par Garden Girl byxor för 300 kr, helt perfekt eftersom det var exakt sådana som jag velat ha men tyckt var för dyra. Sen köpte jag den nya boken "Trädgårdsform" som jag även fick signerad. Samt en julros och en trädpion. Känner mig väldigt nöjd med vad som fick följa med hem. 
Lite inspiration fick jag också med mig hem och så fick vi ju träffat farmor och farfar så resan var ju verkligen väl värd. 


Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kram Sofie

21 kommentarer:

 1. Underbart vackra foton ♡ ...
  Önskar en Go & Gla´ Påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Önskar dig detsamma:)
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 2. Många fina bilder!
  Jag har inte varit på trädgårdsmässa på flera år nu. Blev oftast lite besviken av samma skäl som du. Nu inspireras jag av bloggar och av att någon gång om året träffa andra likasinnade ;). Dessutom åker jag till Bäckaskogs trädgårdsdag. Lagom för mig.

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hjärtligt:) Ja, man får väldigt mycket inspiration genom att titta runt på bloggarna. Jag har också varit på Bäckaskog dem senaste två åren. Tack, detsamma:)
   Kram Sofie

   Radera
 3. Vilka fina foton Sofie☺Det översta har precis de dörrarna och detcfönstret som jag är på jakt efter...Stolen med rosorna är underbar! Jag har varit på den mässan en gång och visst var det trevligt men jag var också lite besviken efteråt. Vet inte vad jag förväntat mig egentligen. Vi är kanske för bortskämda hhelt enkelt😀
  En riktigt härlig påsk önskar jag dig! Hoppas den blir solig och fin☺
  Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket:) Ja dem dörrarna och fönstret hade man inte tackat nej till. Stolen var himla fint gjord. Nej, det kan kanske vara så. Jag önskar dig detsamma:)
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 4. Vilka fina foton Sofie☺Det översta har precis de dörrarna och detcfönstret som jag är på jakt efter...Stolen med rosorna är underbar! Jag har varit på den mässan en gång och visst var det trevligt men jag var också lite besviken efteråt. Vet inte vad jag förväntat mig egentligen. Vi är kanske för bortskämda hhelt enkelt😀
  En riktigt härlig påsk önskar jag dig! Hoppas den blir solig och fin☺
  Milla

  SvaraRadera
 5. Det var de finaste fotona från mässan jag sett! Du är duktig! Kul att se :-)
  Stor kram & Glad Påsk! /Carolin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så hemskt mycket, du anar inte hur glad jag blir av dem fina orden! Glad påsk:)
   Kram Sofie

   Radera
 6. Underbara bilder och jag förstår vad du menar, ibland blir det mer marknad än mässa...
  Ha en jättefin och glad påskhelg!
  Kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, ja det verkar som om dem flesta verkar tycka det. Tack, detsamma:)
   Kram Sofie

   Radera
 7. Här är en till som var helt slut. Jag tyckte AoT vip-dag var bäst. Härliga föreläsare i lugn och ro.
  Jag köpte ingentin.
  Glad påsk på dig.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var himla stor och mycket att ta in. Ja, den verkade spännande. Det är alltid trevlig med bra föreläsningar. Så kan det bli ibland:) Glad påsk!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 8. Roligt att få ta del av dina bilder från mässan. Känner igen känslan... Nordiska trädgårdar är ändå långt bättre än Malmös Vår trädgård, men visst tenderar dessa att bli till marknader av allehanda prylar. Chelsea, jag säger bara... Chelsea! Där var det trädgård "på riktigt". (Dock bara besökt en gång... men oj, gav mersmak.) Kanske krävs det en så stor och hängivet trädgårdsintresserad publik, som britterna kan bjuda, för att kunna hålla fokus. Hursomhelst, tack för titten. Alltid kul att få känslan av att ha varit där även om man traskade runt i Skåne...
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det är väldigt synd att det blir marknad över det hela. Jag har hört mycket gott om Chelsea, så det får nog absolut bli en resa dit någon gång för att uppleva det. Ja det ligger något i att utan publiken faller det lite. Jadå, roligt att du kikar in:) Tack, detsamma.
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 9. Så härligt med inspiration inför den kommande säsongen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är den bästa tiden för att komma på nya projekt;)
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 10. É Páscoa! Cristo está vivo, o túmulo está vazio, Ele ressuscitou!!! A mais bela festa dos Cristãos.
  Crentes no Amor de Deus Pai que nos deu seu Filho Jesus Cristo que permanece conosco pela força do
  Espírito Santos, seguimos nossa caminhada na construção de um mundo mais justo, fraterno, humano,
  harmonioso e de doação.
  Todos somos promotores da Paz!
  Feliz, Santa e Abençoada Páscoa.
  Um doce abraço, Marie.

  SvaraRadera
  Svar
  1. É importante que nos lembrar de por que nós celebramos a Páscoa, bem como julho Muitas pessoas esquecem infelizmente afastado por quê. Desejo a vocês um feliz Páscoa!
   Atenciosamente,
   Sofie

   Radera
 11. Jag har hört både ris och ros om årets mässa. Själv har jag inte varit där, men uppenbarligen har jag inte missat så mycket?
  300 kr för byxor var ju helt överkomligt. Låt oss hoppas att de överlever dina tuffa trädgårdsstunder. :-)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej okej, ehm nej hade nog varit väldigt missnöjd om jag åkt upp bara för mässan så i så fall hade man nog inte missat något. Ja jag tyckte det kändes helt okej, hoppas på att det är bra kvalité. Tack, detsamma!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...