lördag 15 augusti 2015

Prisutdelningen


Idag var det så dags för prisutdelningen för Årets trädgård. Jag var där tillsammans med många andra, närmare bestämt ca 700 personer, verkligen roligt för Christine att det kom så många. Hon är väldigt värd priset och alla lovord hon fick, det är en ljuvlig trädgård hon har skapat.

Ha det fint!

Kram Sofie  


6 kommentarer:

 1. Roligt att få litet beröm for sitt arbete. Grattis till henne / Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 2. Så himla trist att min flygande matta är kaputt, annars hade jag svävat dit och också låtit mig förtrollas av allt det fina:) Men jag tröstar mig med dina fina bilder som ger en inspirerande glimt av ljuvligheterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi ja det må jag säga att det var väldigt synd;) Tusen tack! Ha det fint.
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 3. Hej, jag hittade hit genom Annikas blogg, har tittat igenom dina inlägg....vilken väldigt vacker trädgård du har, man ser verkligen ditt intresse, kommer gärna tillbaka hit! Ha en fin vecka! /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Tack så hjärtligt, ja jag tycker verkligen om att vara i trädgården och skrota. Du är så varmt välkommen tillbaka, ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera

Jag blir jätteglad att du läst och vill ge en hälsning, ställa en fråga eller helt enkelt ge dina synpunkter. Jag svarar på alla kommentarer, så håll utkik ifall du vill läsa svaret. Ha det fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...